Foretag test køb på din webshop

I denne guide vil du lære hvordan du slår test købs-funktionen til og hvordan du foretager køb med et testkort.

I driften af en webshop er det nogle gange nødvendigt at foretage køb for at teste diverse ting. For at undgå gebyrer har de fleste betalingsløsninger en test funktion, man kan slå til, som tillader at foretage køb med testkort på sin webshop. I denne guide bliver der taget udgangspunkt i betalingsløsningen PensoPay. Hvis du har en anden betalingsløsning, anbefaler vi at du forhører dig hos dem, i forbindelse med at få aktiveret denne funktionalitet.

Step 1

Tilgå dit kontrolpanel og login på følgende link: https://manage.quickpay.net/

Klik på billedet for at forstørre det

Step 2

PensoPay har en offentlig oversigt over testkort-informationer du kan tilgå. Du kan se denne oversigt via følgende link: https://help.pensopay.com/hc/da/articles/360010425018

For at bruge testkortet skal du udfylde det angivne kortnummer og en dato senere end d.d. + tre tilfældige tal som kontrolcifre.

I de fleste tilfælde vil man teste ved at bruge kortinformationen, der giver responsen ”Approved”. I billedet til venstre er kortinformation for VISA highlightet.

Klik på billedet for at forstørre det

Step 3

Når du har foretaget et køb med testkort-informationerne, vil ordren blive tilføjet til din ordreliste i WooCommerce, som var det en normal ordre.

Den eneste forskel er at ordren har et “Test”-tag påsat sig, og ingen penge vil blive hævet.

Test-ordren kan slettes/flyttes til papirkurven efterfølgende, når du er færdig med at teste.

Klik på billedet for at forstørre det

Tilbage