Aveo ApS er fusioneret med Auxo ApS og CVR-nr er ændret til 34877939. Der sker ingen ændring med eksisterende aftaler

7 fordele ved at have en hjemmeside til din forretning

Har du nogensinde overvejet, hvad en hjemmeside kan gøre for din forretning?

Hvis ikke er det ved at være på tide. For en hjemmeside er et helt eminent værktøj til at støtte og booste din forretning. Der er mange gode grunde til, at du bør overveje at få lavet en hjemmeside til din forretning, og fordelene vejer tungt.

Hos ErhvervsHjemmesider.dk støder vi tit på erhvervsdrivende, der er i tvivl, om de har behov for en hjemmeside. Grunden til, at de er tilbageholdende, skyldes simpelthen, at de kan have svært ved at se alle de fordele, som en hjemmeside ellers kan have for deres forretning.

Se vores hjemmeside priser her

Derfor har vi lavet denne liste med 7 klokkeklare fordele ved at få lavet en hjemmeside.

Det er den billigste form for reklame. Reklame og marketing kan hurtigt blive en dyr affære, og du kan risikere, at du ikke formår at tjene udgifterne hjem igen. Den risiko løber du ikke med en hjemmeside, for online markedsføring og en hjemmeside er en prisvenlig og samtidig effektiv kanal til markedsføring.

Online annoncering og en hjemmeside, der er optimeret til at dukke op i søgeresultaterne, er den mest effektive markedsføring til prisen. Ved at investere i en hjemmeside får du meget for prisen, og langt de fleste vil opleve, at udgiften tjener sig selv ind i løbet af ingen tid.

Din forretning fremstår mere professionel. Med en hjemmeside, der passer ind i dit univers, får du mulighed for at fremstå langt mere professionel og seriøs – hvis altså hjemmesiden er lavet ordentligt.

Vi har lavet hjemmesider for mere end 1.100 glade og tilfredse kunder, så vi ved præcis, hvad der skal til for, at en hjemmeside er både lækker i designet, brugervenlig og nem for de besøgende at finde rundt på.

En professionel hjemmeside skal afspejle din forretning. Gør den det, vil det styrke din forretning og dit brand, da du på den måde vil fremstå langt mere professionel og seriøs. Og det er i den grad værd at have en mente, for potentielle kunder finder tryghed i, at du/din forretning formår at præsentere dig selv som et professionelt og seriøst foretagende.

Signalerer du professionalisme, vil besøgende være markant mere tilbøjelige til at blive kunder hos dig.

Du kan øge din synlighed – og få flere kunder i biksen. Med en hjemmeside får du mulighed for at øge din synlighed. Dukker du op på Google, når potentielle kunder søger efter netop din service, betyder det i sidste ende, at du kan få langt flere kunder i biksen.

Med en hjemmeside kan du effektivt gøre opmærksom på dit brand, og du har samtidig mulighed for at få dit budskab og det, som du tilbyder, ud til en langt større målgruppe.

Derfor er det helt essentielt for både større og mindre erhvervsdrivende at være til stede på nettet i form af en professionel hjemmeside.

Det er en omkostningsfri online brochure. Med en hjemmeside kan dine kunder nemt finde dig. Samtidig vil de her kunne finde alt den nødvendige information om dig og din forretning, hvilket også kan være en afgørende faktor for, om de vælger netop din service. Her vil de kunne finde informationer om det, som du tilbyder, såvel som åbningstider og en professionel præsentation af dig.

På den måde fungerer en hjemmeside som et online visitkort, eller en omkostningsfri online brochure.

Med godt indhold på din hjemmeside vil dine kunder kunne finde informationer om dig. Og med billeder og så videre af det, som du tilbyder, vil de være mere tilbøjelige til netop at vælge dig – og det gælder uanset, om du driver en restaurant eller en frisørsalon. Samtidig vil det betyde, at du dukker op i resultaterne på Google, når de leder efter det, som du tilbyder.

Vi er eksperter i at lave wordpress hjemmesider, og når vi laver en hjemmeside, sørger vi samtidig for, at den er optimeret til at dukke op i søgemaskinerne.

Kunderne er online, så derfor skal du selvfølgelig være til stede der, hvor de er.

Det er et stærkt salgsværktøj. En hjemmeside er et yderst effektivt værktøj, når det kommer til at skabe et salg. Med godt indhold såsom gode tekster og billeder kan du sørge for at skubbe potentielle kunder i den rigtige retning, så de ender med at blive kunder hos dig.

På den måde fungerer en hjemmeside som en sælger, der er på arbejde i døgndrift – og det er altså en noget billigere timepris, end hvis du selv eller en tredje skulle i gang med at sælge.

Godt og relevant indhold på din hjemmeside vil være en stor hjælp i din salgsproces.

Du kan være tilgængelig i døgndrift. Du kan ikke være på arbejde hele tiden. Du skal have søvn, mad og tid til familien. Det skal en hjemmeside ikke. En hjemmeside kan arbejde for dig i døgndrift. Det betyder, at du kan være tilgængelig over for dine kunder, selv når du har fri – og det er et helt uundværligt værktøj.

Samtidig kan du spare tid på at svare på spørgsmål fra potentielle kunder, for de vil kunne finde alle relevante informationer på din hjemmeside – og så endda når det passer dem, og når de har tiden til det.

Du kan styrke relationen til dine kunder. Med en hjemmeside får du et effektivt værktøj, når det kommer til kundeservice. Du kan få et bedre indblik i dine kunders behov og samtidig styrke din relation til dem. Det kan du, fordi du vil få flere relevante henvendelser fra dine kunder, og fordi du har nyttig information på hjemmesiden. Samtidig har du mulighed for at bruge hjemmesiden som en platform, hvor kunderne kan holde sig opdateret på nyheder og andre ting i din forretning.

På den måde er en hjemmeside et godt fundament for en tæt relation til dine kunder.

Vi har faktisk også forfattet et blogindlæg, hvor vi giver dig gode råd til, hvordan du får endnu flere relevante kundehenvendelser på din hjemmeside. Det kan du finde lige her. Nu fik du 7 fordele serveret her – og det er af praktiske årsager. Vi ved godt, at du ikke har tid til at æde dig gennem en hel roman. Der er nemlig mange flere fordele ved at få lavet en hjemmeside til din forretning end dem, som vi har remset op her.  

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om, hvad en hjemmeside kan gøre for din forretning? Så er du altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så kontakter vi dig, så snart vi kan. Du er også velkommen til at ringe til os. Vi har altid tid til en uforpligtende snak om dig og din forretning. Du kan læse mere om vores billige hjemmeside løsninger.

Er du stadig i tvivl? Måske du finder netop din undskyldning på vores liste over 5 undskyldninger for ikke at få lavet en hjemmeside.

Samuel Glaes
Partner | CEO
sg@aveo.dk 70 40 40 50
Sidst opdateret:
04 / 10 / 2023
Hjemmeside