Responsive hjemmesider og webshops

Hos Aveo har vi stor erfaring med, at udarbejde responsive hjemmesider og webshops. Undersøgelser viser hvor vigtigt det kan være, at virksomhedens hjemmeside er udarbejdet i et responsivt design, da det kan øge trafikken på siden. Der vil være færre kunder, der forlader den, da den ikke er umulig at navigere rundt på.

Helt basalt betyder responsivt design, at din hjemmeside eller webshop kan tilpasse sig forskellige skærmstørrelser, men stadigvæk have den samme skærmopløsning. Dette er værd at overveje, hvis du ønsker at annoncere på mobile enheder.

Responsive hjemmesider og webshop, hvorfor skal de være det?

Undersøgelser viser, at der kommer mere og mere trafik igennem mobile enheder. Derfor er det vigtigt at overveje om, annoncering igennem mobile enheder har potentiale for din virksomhed.

Selvom dine kunder bruger sin smartphone, når de besøger din hjemmeside, vil potentielle kunder altid have call-to-action knappen lige ved hånden. Brugeroplevelsen vil ikke blive anderledes, om det er på en desktop, tablet eller smartphone.

Samtidig med dette er der en tendens til, at forbrugerne benytter deres smartphones til, at shoppe samt besøge hjemmesider. Det er derfor vigtigt, at din hjemmeside er udarbejdet i et responsivt design, så dine kunder stadig har mulighed for at have din hjemmeside eller webshop lige ved hånden.
“3 gode grunde til responsive hjemmesider og webshops”

Brugervenlighed

En væsentlig grund til at overveje et responsive design til din hjemmeside eller webshop er, at dine kunder vil få den samme brugervenlighed på f. eks. sin smartphone, som på computeren. Derudover vil de fleste forbrugere, der ikke oplever et responsivt design fravælge hjemmesiden og vælge en anden fra Google.

Tidsbesparende

Derudover vil det være nemt, at ændre indholdet på din hjemmeside, så det også ændres på andre enheder. Det gør at der spares tid på at ændre indholdet.

Rammer potentielle kunder i farten

Der er mulighed for, at ramme kunder der ikke sidder foran computeren. Selvom kunderne går ind på din hjemmeside, igennem en smartphone får de stadig en god brugeroplevelse og derved er der sandsynlighed for, at din afvigelsesprocent er faldende.

Få mere inspiration på webshops der er designet ud fra disse principper: LæsøfruerneToomaLP Antik & DesignLoveToPlayGarn SpecialistenSjootVendia KaffeDjurs Brændesalg

Har du brug for råd og vejledning?

Sidder du tilbage med spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig for at afdække dine behov.

Skal vi udarbejde en responsiv hjemmeside til dig? Så dine kunder altid har din hjemmeside og webshop lige ved hånden, så kontakt os allerede i dag enten pr. tlf. 70 40 40 50 eller på mail kontakt@aveo.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Dato:
05 / 10 / 2023
Hjemmeside