Sådan deler du filer til din designer

Step 1

Du har modtaget en mail fra din designer med et link til jeres fildelingsmappe. I denne mappe kan i uploade filer så som billeder og tekstfiler, som jeres designer kan bruge på hjemmesiden.

Start med at klikke på linket og tilgå mappen. Mappen vil som standard være tom til at starte med.

Klik på billedet for at forstørre det

Step 2

Tryk på den blå knap “Ny” oppe i venstre hjørne for at oprette mapper, du kan lave en overskuelig struktur til din webdesigner. Jo mere overskuelig mappestrukturen er, jo nemmere for både dig og din designer.

Klik på billedet for at forstørre det

Step 3

Når du er klar til at uploade filer, skal du tilgå den mappe du gerne vil tilgå filer til og klikke på “Upload“-knappen. Her kan du vælge hvilken fil du gerne vil uploade. Hvis du gerne vil uploade flere filer på samme tid, kan du holde CTRL (Windows) eller CMD(Mac) nede imens du klikker på de filer du gerne vil have uploadet.

OBS: Du ikke har mulighed for at omdøbe eller slette mapper og filer efter de er blevet uploadet, så sørg gerne for at få oprettet det korrekt. Du kan evt. oprette mappestrukturen lokalt først og uploade hele din lokale mappestruktur og tilhørende filer. Det gør du ved at uploade den “øverste” mappe i strukturen. Alle tilhørende mapper og filer vil så også blive uploadet.

Klik på billedet for at forstørre det

Vi anbefaler

Er det eksempelvis en shop, kan du lave mapper for hver kategori, og en mappe for hvert produkt, hvor du indsætter billeder + tekster til det pågældende produkt. Se evt. eksempel på en fin mappestruktur til en webshop i billedet til venstre.

Upload gerne word-filer med tekst til hver side, hvis der er tale om en hjemmeside.

Klik på billedet for at forstørre det

Tilbage