Hent vores e-bog

10 ting du skal vide, når du starter en webshop

Online shopping er i høj kurs og markedet udvikler sig hele tiden. Der er ingen tvivl om, at livet som webshop-ejer kan være både spændende, lærerigt og meget profitabelt i denne tid.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad finder du i e-bogen?

Der er nogle forskellige ting, du bør have styr på i forbindelse med opstarten af din webshop-rejse. Nogle forskellige valg du skal tage og nogle forskellige ting, du er nødt til at tage stilling til. Det kan virke en kende uoverskueligt, men bare rolig, med e-bogen her kommer vi ind på en masse af de ting, du skal huske. Blandt andet:

Få et indblik i indholdet:

Vi har allerede slået fast, at der er en hel del, du skal have styr på i forbindelse med dit webshop-eventyr. Og præcis ligesom på et rejse-eventyr kan det være rart med en helt tydelig rejseplan. Altså en webshop plan og guide, som uddyber de forskellige ’destinationer’ på rejsen. Her får du kort uddybet et par af dem.
Når det kommer til valget af platformen til din nye webshop, så er noget af det vigtigste, som du skal tage stilling til, om du selv ønsker at eje din platform. Det er et vigtigt punkt i forhold til, hvordan dit webshop-eventyr kan forløbe senere hen.
Designet af din webshop er utroligt vigtigt. Et flot og lækkert design er med til at udstråle professionalisme og troværdighed. Designet er kort sagt med til at sørger for, at du kan sælge dine produkter. Og det er jo hele pointen ved en webshop.
En ting er, at du nu har fået en flot webshop. Men hvad hjælper det, hvis kunderne ikke ved, at den eksisterer? Derfor er et vigtigt step på din webshop-rejse at tænke på din markedsføring. Skal du frem på Google? Fange kunderne på Instagram? Eller måske give gode tilbud i dit nyhedsbrev? Mulighederne er mange, og det er alfa og omega, at du tager stilling til, hvilke du vil benytte dig af.
Dine kunder skal selvfølgelig også få de produkter, som de har købt. Derfor skal du huske at vælge hvilke leveringsmuligheder, du vil benytte til din webshop, samt skabe en god rutine for afsendelsen af ordrene.
Det er måske ikke den mest spændende del af dit webshop-eventyr. Men det er lige så vigtigt som en togbillet er på turen til Frankfurt. Hvis ikke du har den, så får du en bøde. Derfor skal du tage stilling til, om du selv vil stå for dit bogholderi eller tilknytte en bogholder.

Start dit eget webshop-eventyr

Bogen her er baseret på dialoger med forskellige iværksættere, som alle har kastet sig ud i deres eget webshop-eventyr. Og vi ønsker, at dit webshop-eventyr skal blive lige så fedt som deres!
Derfor håber vi også, at denne guide kan hjælpe dig godt på vej og hjælpe dig med at holde styr på hvilke elementer, som er vigtige for din nye webshop.

Skal du ud på en digital rejse?

Det er ikke kun det at starte en webshop, der kan virke en lille smule uoverskueligt. Det samme gælder, hvis du fx skal have en ny hjemmeside. Og det gælder også, når du skal have din nye hjemmeside eller webshop ud til dine potentielle kunder.
Netop derfor har vi samlet en række guides til dig, som forhåbentlig kan hjælpe dig på vej, på lige præcis den del af rejsen, som du befinder dig på. Så hvad end du overvejer, om du skal have en ny hjemmeside eller gerne vil i gang med at markedsføre din webshop, så vil vi meget gerne hjælpe dig på vej.
Tag et kig på vores guides nedenfor og se, om der ikke er en, som passe til dit digitale eventyr.

Se også...